COVID-19 info rond heropening op 11 mei

update 16-06-2020

Beste klant,

Onze toonzaal en koopjeshal/meeneemmarkt zijn open wij werken niet op afspraak !

Wij vinden echter de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers van primordiaal belang. Daarom zullen wij enkele maatregelen treffen om u en onszelf te beschermen tegen het risico van een besmetting met het Covid-19 virus.

Voorzie uzelf van een eigen mond-neusbedekking indien u zich hiermee comfortabeler voelt ! 

Maar het belangrijkste is : Hou afstand en heb oog voor de andere klanten en onze collega’s rondom u zodat te dicht contact vermeden wordt.

  • Aan de ingang vindt u ONTSMETTENDE HANDGEL waar u uw handen mee kan ontsmetten, we vragen iedereen die wil rondkijken en panelen zal opentrekken in de winkel dit te doen.
  • Indien u ziektesymptomen heeft (verkoudheid, hoesten, koorts,…), vragen wij u om NIET langs te komen.
  • Wenst u een keuze te komen maken gelieve MAX. met TWEE langs te komen. Gelieve GEEN KINDEREN mee te brengen of deze ten alle tijden bij u te houden in de toonzaal. De kinderhoek is afgesloten !
  • Wenst u enkel een AFHALING te komen doen gelieve maar met één persoon binnen te komen en u meteen naar de kassa te begeven. Andere personen gelieve in de wagen te wachten. Gelieve het magazijn niet te betreden en aan het magazijn ook afstand te houden.
  • Uw bezoek zo KORT en BONDIG mogelijk houden. Het is niet de bedoeling om uren rond te hangen in onze toonzaal. Nog niet zeker van een keuze, kom dan liever een andere dag terug, nadat u alles even rustig thuis heeft kunnen laten bezinken.

 

Gelieve u aub 100% aan  deze regels te houden zodat we niet moeten ingrijpen en dat iedereen rustig onze toonzaal kan bezoeken.

Samen sterk tegen Corona !

Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal