Keramische terrastegels

Keramische terrastegels zijn de perfecte vloerbekleding voor buiten. Ze zijn vorstbestendig, krasbestendig en makkelijk schoon te houden, ook nadat ze gedurende lange tijd worden blootgesteld aan weer en wind. Bent u op zoek naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor uw terras? Dan zijn keramische buitentegels de perfecte vloerbekleding voor uw terras!

Wij maken hierbij het onderscheid tussen tegels met een normale dikte van +/- 1 cm en keramische terrastegels met een dikte van 2 cm (en soms zelfs 3 cm). De keuze van de dikte heeft alles te maken met de ondergrond waarop ze dienen geplaatst te worden. Ons team helpt u graag verder om de juiste keuze te maken.

Keramische terrastegels kopen

Keramische tegels voor buiten zijn in allerlei vormen en maten beschikbaar. U kunt dus perfect de tegels van uw terras aanpassen aan uw persoonlijke stijl en designvoorkeuren. Bekijk de mogelijkheden voordat u een definitieve keuze maakt om terrastegels te kopen.

Keramische terrastegels met betonlook

Kies voor een industriële look op uw terras. De verschillende grijstinten van betonlook zorgen voor een rustgevende sfeer en zijn makkelijk te combineren met allerlei types tuinmeubelen en decoratie. Met betonlook tegels voor buiten creëert u een open en luchtig effect dat mooi samengaat met de kleuren van uw tuin.

Patroontegels voor buiten

Patroontegels zijn hip en bevatten vaak wat meer kleur, maar ze zijn ook beschikbaar in monochrome kleurcombinaties. De verschillende kleuren en motieven van keramische patroontegels voor het terras, zorgen voor een eindeloze stroom aan combinatiemogelijkheden. Met patroontegels kan u een persoonlijke stijl implementeren door slim te combineren tot u het ultieme design op het terras hebt liggen. Let op deze tegels zijn vaak maar 1 cm dik en dienen dus de juiste plaatsingsondergrond te hebben.

Keramische houtlook tegels

Houtlook terrastegels zijn moeilijk te onderscheiden van een echte parketvloer. Keramische parkettegels geven een erg realistische indruk en zijn beschikbaar in de afmetingen waarin u een echte parketvloer zou plaatsen. De tegels zijn bovendien beschikbaar in verscheidene houtsoorten. Zo zorgt u voor een warme en huiselijke sfeer op uw terras.

Natuursteen look tegels voor het terras

Houdt u van de look van natuursteen, maar niet van het onderhoud en de slijtage die natuursteen met zich meebrengt? Kies voor een keramische tegel met natuursteenlook als vloerbekleding voor uw terras. De keramische tegels gaan veel langer mee en zijn makkelijk schoon te houden. Ze zijn trouwens ook erg duurzaam en gaan langer mee dan echte natuursteen.

De voordelen van keramische tegels voor buiten

Keramische terrastegels lenen zich perfect voor gebruik buitenshuis. Ook als terrastegel zijn ze dus uitermate geschikt. Behalve de vele designmogelijkheden, bieden keramische tegels ook veel voordelen op gebied van onderhoud en duurzaamheid.

  • Veel formaten beschikbaar
  • Tientallen kleuren en designs
  • Makkelijk in onderhoud
  • Waterdicht, kleurvast, krasbestendig en vorstbestendig
  • Beschikbaar in verschillende prijsklassen

Zelf je keramische terrastegels plaatsen

Keramische terrastegels zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Bij Carobati kunt u alle benodigdheden vinden om de buitentegels op professionele wijze te plaatsen. Wij staan u ook graag bij met raad en daad.

Ook voor plaatsing op (dak)terassen met tegeldragers kan u bij ons terecht. Wij stockeren tegeldragers in verschillende verstelbare hoogtes.

Zo kan je keramische terrastegels reinigen

De reiniging en het onderhoud van keramische terrastegels buiten neemt niet veel tijd in beslag. Het reinigen van de tegels komt overeen met de gewone reiniging van de tegels die u binnenshuis heeft geplaatst.

Wanneer u het nodig acht kan u de tegels reinigen met een onderhoudsreiniger voor keramische tegels. Gebruik hiervoor warm of lauw water. Behandel de vloer tot deze er weer schoon uit ziet.

In het voorjaar na de winter is het aan te raden de tegels grondig schoon te maken. Gebruik hiervoor een intensiefreiniger of buitenhuisreiniger om de verontreiniging van groenaanslag, algen of andere vervuiling weg te halen. Spoel met voldoende water om alle resten van het schoonmaakmiddel te verwijderen.

Keramische buitentegels bestellen

Bent u op zoek naar de perfecte buitentegels voor uw terras? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze showroom in Antwerpen, waar u de verschillende soorten tegels kunt bekijken en combineren tot u de perfecte match gevonden heeft. Onze medewerkers staan u graag bij met professioneel advies!

Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal