Keuken tegels

Keuken tegelsOp zoek naar wandtegels voor de keuken of om een spatwand mee te creëren? Onze keuken tegels zijn geschikt voor verscheidene toepassingen, zowel tegen de muur of als vloertegel.

De keuken is een centraal en belangrijk deel van een woning. Er wordt geleefd, gelachen, gegeten, gedronken en natuurlijk… gemorst. Om al die redenen is het erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt bij het selecteren van de beste muurtegels voor uw keuken!

Bij Carobati vindt u een aanzienlijke collectie aan keukentegels, muurtegels en vloertegels. De kans is dus erg groot dat u de tegel van uw dromen in onze toonzaal of webwinkel vindt. Onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit en ze zijn verkrijgbaar voor een scherpe, eerlijke prijs!

Voordelen van muurtegels in de keuken

Muurtegels in de keuken zijn een goede keuze om verschillende redenen. De keuken is vaak de drukste ruimte in huis. Er wordt aan een hoog tempo geleefd. Omdat er veel met etenswaren gewerkt wordt, is het belangrijk dat u kiest voor een hygiënische en onderhoudsvriendelijke oplossing die makkelijk schoon te houden is.

  • Muurtegels keukenKeukentegels zijn makkelijk in onderhoud
  • Ze kunnen makkelijk worden afgewassen
  • Tegels zijn hygiënisch
  • Wandtegels voor de keuken zijn bestand tegen allerlei schoonmaakproducten
  • Muurtegels voor de keuken zijn niet poreus en houden geen vuil vast
  • Verkrijgbaar in alle kleuren en groottes
  • Patroontegels en mozaïektegels fleuren de ruimte op
  • Zorgen voor een warme sfeer en een luxueuze uitstraling
  • Wandtegels in de keuken zijn de finishing touch!

Mogelijkheden voor keuken tegels

Voor de keuken is er een grote keuze aan tegels waar u uit kunt kiezen! In ons aanbod vindt u een breed assortiment aan verschillende soorten tegels, met verschillende afmetingen, designs, kleuren, motieven, …

Een greep uit ons assortiment keuken tegels:

Aandachtspunten bij keuze keukentegels muur

Muurtegels keukenHet assortiment aan wandtegels voor de keuken is behoorlijk uitgebreid. De uiteindelijke keuze hangt voor een groot stuk af van uw persoonlijke smaak en de stijl die u wenst te creëren.

Muurtegels op plekken die zich niet in de buurt van het kookvuur bevinden, worden minder snel vuil. U hoeft hier dus iets niet specifiek rekening te houden met vetspatten en het morsen van voedingsmiddelen. De wandtegels in de keuken zijn een ideale manier om een design statement te mak