Dakterras tegels

Voor dakterras tegels in allerlei maten en soorten bent u bij Carobati aan het juiste adres! Door de ruime ervaring en producten van uitstekende kwaliteit hebben we al vele particulieren, aannemers en architecten geholpen bij het vinden van de juiste tegels voor al hun toepassingen. Of u nu op zoek bent naar tegels voor een terras, uw wc, een nieuwe keukenvloer en een mooie mozaïekenwand, bij Carobati helpen we u verder. Kom eens langs in onze showroom om de uitgebreide mogelijkheden te bekijken en vraag ons gerust om meer informatie en een advies op maat!

Dakterras tegels gemaakt van diverse materialen

In het uitgebreid assortiment tegels van Carobati zijn diverse materialen, stijlen, prijsklassen en merken vertegenwoordigd waardoor we voor elke toepassing en naar ieders smaak de juiste tegels in huis hebben. Zowel voor binnen als buitengebruik hebben wij een ruime keuze aan tegels in het assortiment opgenomen. Bent u nog op zoek naar dakterras tegels maar heeft u geen idee welke tegels daarvoor geschikt zijn? Breng dan even een bezoekje aan onze vernieuwde toonzaal om een idee te krijgen van de mogelijkheden en inspiratie op te doen voor uw nieuwe terras!

Plaatsingsadvies

Wanneer u de juiste dakterras tegels heeft gevonden kunt u bij ons tevens terecht voor een deskundig plaatsingsadvies voor de aanleg van uw terras. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met de verschillende soorten tegels waardoor we precies weten hoe u de aanleg het beste aan kunt pakken voor een mooi en duurzaam resultaat.

Ook interessant:
Bisazza MOZAIEK | Vloertegels Antwerpen | Tegelprofielen | Natuursteen tegels | Kuisproducten natuursteen

dakterras-tegels
  • Groot aanbod op voorraad
  • Scherpe prijzen door rechtsreekse import
  • Professioneel advies in een familiale ondernemening

Contact opnemen!

Velden met * zijn verplicht