Tegelprofielen

Voor tegelprofielen en anderen plaatsingsmaterialen bent u bij Carobati aan het juiste adres! In onze uitgebreide showroom en werkplaats aan de Boomsesteenweg in Aartselaar kunt u terecht voor totaaloplossingen op het gebied van tegels, mozaïek en natuursteen. Door het ruime aanbod merken, prijsklassen, designs, kleuren en formaten tegels hebben we voor elke toepassingen en voor iedere stijl wel een geschikte tegel in huis. Bent u benieuwd naar het uitgebreid aanbod? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze toonzaal!

De juiste tegelprofielen kiezen

Naast een uitgebreid aanbod tegels van toonaangevende merken hebben we als tegelspecialist bij Carobati ook altijd de juiste plaatsingsbenodigdheden en kuisproducten voor u in huis. In ons magazijn vindt u voor ieder soort materiaal en elke tegel een geschikte lijm, voeg of de juiste tegelprofielen. Door deze nette afwerking gaat uw tegelwerk gegarandeerd langer mee en is het beschermd tegen stoten, splinteren of barsten. Alle producten zijn veelal uit voorraad leverbaar waardoor u direct aan de slag kunt met het zetten van uw nieuwe tegels.

Deskundig advies

Zou u graag willen weten welke tegelprofielen het meest geschikt zijn voor uw toepassing? Vraag onze specialisten dan gerust om een deskundig advies en meer informatie over de plaatsing van tegels. U bent altijd van harte welkom in onze showroom maar voor vragen kunt u ook een e-mail sturen.

Ook interessant:
Tegelloten Antwerpen | Natuursteen mozaïek Antwerpen | Keramische blauwe hardsteen | Bisazza CEMENT tegels | Venis tegels

Bisazza Cement tegels
  • Groot aanbod op voorraad
  • Scherpe prijzen door rechtsreekse import
  • Professioneel advies in een familiale ondernemening

Contact opnemen!

Velden met * zijn verplicht