Wat is een mozaïek tegel?

Een mozaïek tegel is gemiddeld behoorlijk klein. Het interessante en kleurrijke effect dat deze tegels creëren, ontstaat door de combinatie van verschillende kleuren. Die combinaties worden vaak door designers ontworpen en worden als geheel aangeleverd. De individuele tegels zijn erg klein: 10mm x 10mm, 20mm x 20mm, 50mm x 50mm, …

De afgewerkte ontwerpen die al bevestigd zijn op netjes of matjes bevatten een tiental kleine tegeltjes in een leuk design. Dit zorgt ervoor dat de mozaïek tegels snel en eenvoudig te plaatsen zijn. De tegels kunnen zowel als vloertegels of als wandtegels gebruikt worden. Bij Carobati hebben we een ruime keuze aan combinaties en designs. Kom dus zeker een naar ons assortiment kijken om het perfecte ontwerp te vinden!

Mozaïek tegels zijn tijdloos. Ze werden al bij de Grieken en Romeinen gebruikt om gebouwen en woningen te decoreren. Ook vandaag blijft mozaïek prachtig om te gebruiken.

U kunt ze zowel op de vloer als op de wand gebruiken. Dit type tegels is erg populair om mooie accenten aan te brengen in de keuken of badkamer, maar we vinden ze ook vaak terug in zwembaden, hamams of tegen de gevel van gebouwen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en mozaïek is beschikbaar als keramisch mozaïek, natuursteen mozaïek, glasmozaïek, … Noem maar op: U vindt het in ons assortiment. De vele verschillende kleuren en types zorgen voor heel wat design mogelijkheden