Wil u een terras of tuin dat rust en luxe uitstraalt en een hemels vakantiegevoel opwekt? Met de gepaste terrastegels of buitentegels creëert u een prachtige en ontspannen ruimte in uw tuin. Breng de hele zomer blootsvoets door op uw terras met uw nieuw gewonnen ruimte!

Terrastegels zijn een mooie en praktische oplossing om uw terras in te richten. Zo vergroot u de beschikbare leefruimte aanzienlijk. Een goede terrastegel is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en gebruiksvriendelijk.

Bij Carobati vindt u een grote collectie aan terrastegels van verschillende grootte. Ook op gebied van gebruikte materiaal is het aanbod erg breed. Al onze producten zijn van erg goede kwaliteit aan een interessante prijs!

Terrastegels

Terrastegels: welke soorten zijn beschikbaar?

Carobati beschikt over een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten terrastegels voor buiten. Die zijn dan weer beschikbaar in verschillende formaten, kleuren en designs! Wat u niet meteen terugvindt in onze toonzaal, is verkrijgbaar via onze gerenommeerde partners!

Welke terrastegels passen het best?

Afhankelijk van de bestaande structuur van uw terras onderbouw, is er een keuze uit verschillende terrastegels die het best passen. Het is dus van belang dat u weet hoe uw tuin of bestaande terras opgebouwd is of opgebouwd gaat worden. In ons aanbod vindt u de ideale tegel voor ieder type onderbouw.

Tegels voor terras of dakterras

Voor de opbouw van een terras op tegeldragers of een dakterras op tegeldragers gebruikt u best keramische terrastegels. Deze buitentegels zijn 2 cm dik, plus de dikte van de tegeldragers.

Tegels voor balkonterras

Voor het leggen van een terras op uitkragende balkons kiest u best voor keramische tegels met een normale dikte tussen de 8 en 11 mm of een buitentegel met een dikte van 2 cm. Ook een balkonterras wordt opgebouwd boven op tegeldragers.

Tegels voor terras op volle grond

Een terras op volle grond komt het vaakst voor. De opbouw voor dit soort terras kan op 2 manieren. Kiest u voor een opbouw met steenslag (licht gewapend) beton en afwaterende chape, dan kunt u gebruik maken van keramische tuintegels met een normale dikte van 8 tot 11 mm.

Bouwt u het terras op volle grond met steenslag en gestabiliseerd zand? Dan kunt u gebruik maken van natuursteen terrastegels of keramische tegels met een dikte van 2 cm.

Advies nodig bij kiezen van perfecte buitentegel?

De beste tuintegels kiezen is niet altijd evident. Veel hangt af van de totale opbouw van uw bestaande terras of ondergrond.

We nodigen u dan ook graag uit in onze toonzaal. Daar krijgt u vrijblijvend advies van onze experts. In onze showroom kunt u ook de verschillende mogelijkheden eens naast elkaar bekijken. Zo kunt u makkelijker een goed geïnformeerde keuze maken!

Terrastegels plaatsingsadvies

Bij het zelf plaatsen van een terras, zien we vaak dat er na de eerste winter schade ontstaat aan het terras. Water dat via de voegen onder het terras geraakt, gaat in de winter bevriezen en uitzetten.

Er ontstaat druk op de tuintegels en deze komen los of beginnen te scheuren.

  • Zorg er voor dat er geen water onder de terrastegels kan vloeien
  • Maak gebruik van epoxy voor het voegen van de buitentegels
  • Laat uw terras snel en makkelijk plaatsen door een specialist

Bent u benieuwd naar het aanbod of wenst u graag wat meer informatie over de mogelijkheden? Wij verwelkomen u graag in onze toonzaal! Onze professionele medewerkers kunnen u bijstaan met persoonlijk advies. U kunt er ook de beschikbare tegels van dicht bij bekijken en het complete gamma ontdekken.

Bezoek onze showroom in Antwerpen

Kom een kijkje nemen in onze showroom in Antwerpen. Onze professionele verkopers bieden er u met plezier, geheel vrijblijvend en helemaal onafhankelijk het juiste advies om uw droomtegel te vinden.

Contacteer ons voor meer informatie!

Plan nu uw bezoek
Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal