Terrastegels kopen

De zomer staat voor de deur en we snakken allemaal naar terrasjesweer! Veel van die terrasjes kun je makkelijk in eigen tuin organiseren. Met een gezellige zithoek en een hippe tegel waan je jezelf zo op je droombestemming! De juiste terrastegels kopen, is belangrijk voor de sfeer die je wil verkrijgen.

Duurzame keramische terrastegels

Terrastegels

Keramische terrastegels zijn ideaal voor gebruik buitenshuis. De tegels hebben veel voordelen en de keuze aan designs is oneindig. Dit type tegels is bijzonder duurzaam en je mag er van uit gaan dat je nog tientallen jaren plezier beleeft aan je nieuwe tegels.

Dit zijn enkele van de voordelen van keramische terrastegels:

  • Mogelijk in normale dikte +/- 1 cm of 2 cm afhankelijk van de ondergrond
  • Keuze uit afmetingen: 60×60 80×80 90×90 120×120 …
  • Makkelijk te onderhouden
  • Quasi onverslijtbaar
  • Kleurvaste en krasvaste tegel
  • Vorstbestendig en schokbestendig

Houtlook terrastegels: breng de natuur naar je terras

Houtlook keramische terrastegels zijn erg populair omdat de houtlook voor extra gezelligheid zorgt. Houtlook terrastegels hebben alle voordelen van de keramische tegel, gecombineerd met een natuurlijk uitziende houtlook. Het is dan ook een geweldig goede keuze voor het nieuwe design van je terras.

Met een keramische houtlook tegel hoef je weinig tot geen tijd voor onderhoud te reserveren. Af en toe een keertje schrobben en je vloer ziet er weer als nieuw uit. De tegels gaan bovendien een stuk langer mee dan de gemiddelde houten vloer, zeker voor gebruik in de tuin.

Betonlook tuintegels: industrieel en modern design

Betonlook keramische terrastegels zien er geweldig uit. De robuuste en industriële look van beton, maar dan verwerkt in een keramische tegel. Je krijgt wel de look, maar niet de last die echte betontegels vaak met zich meebrengen.

Een keramische betonlook tegel vraagt bijna geen onderhoud en toch gaat hij jaren mee! Showcase je stijl aan een voordelige prijs en met alle voordelen van keramische terrastegels.

Natuursteenlook: uniek en natuurlijk

Een keramische natuursteenlook terrastegel geeft je de natuurlijke uitstraling van natuursteen, met de voordelen van een keramische tegel. Implementeer natuursteen in je terras, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid. Een keramische tegel is namelijk vorstbestendig, krasbestendig en schokbestendig.

Kleuren en patronen op je terras

De laatste jaren zien we de populariteit van patroontegels en hippe designtegels groeien. Ook voor terrassen zijn deze tegels super aantrekkelijk. De keuze aan verschillende patronen en designs is enorm. Let op, vaak zijn deze tegels enkel beschikbaar in de normale tegeldikte van +/- 1 cm dus belangrijk is de juiste terrasonderbouw met beton en chape te voorzien.

Terrastegels kopen in België

Wil je terrastegels kopen in België? Dan bekijk je best eerst even ons tegelaanbod om het ruime assortiment te ontdekken. Voor iedere smaak hebben we de tegel die perfect past in uw tuin, woonkamer, badkamer en iedere andere ruimte in of rond uw woning.

Copyright © 2019. All rights reserved.
webdesign by conversal